Ingredients: 250gr.d´ametlla crua molta
200gr.de sucre
150gr.de patata bullida
Pell d’una llimona ratllada
Per guarnir:
100gr. de pinyons
100gr. d’ametlla senceres
100gr. de coco ratllat
25gr. de cacau en pols.2 ous
Preparació:
Bullim les patates amb pell. Quan es refredin treurem la pell i les aixafarem. Quan estigui fred, hi afegirem el sucre, l’ametlla molta i la pell de la llimona ratllada. Barrejarem bé la massa amb una espàtula. Farem boletes petites. Les guarnirem segons els tipus de panellets: pinyons, coco, xocolata, d’ametlla o cirera confitada. Un cop fets, els pintem amb rovell d’ou i els courem al forn durant 8 minuts a 225 graus de temperatura.
Bon apetit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Salomao M.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada