dilluns, 12 d’abril del 2010

INVASIÓ DE SATURN


Hi havia una vegada un planeta que es deia Saturn. Aquí vivien uns extraterrestres que estaven molt tranquils. Però uns quants dies després van envair el seu planeta altres extraterrestres, els romans d’Urà, per conquerir-los. Llavors, el rei de Saturn va dir:
 “Aquesta terra és nostra!”
“Però ara l’hem conquerit nosaltres!!!” -van dir els romans d’Urà, preocupats.
Els Saturnians van exclamar:”Però llavors, on viurem nosaltres si conqueriu el nostre planeta?”
Els romans, que es creien molt forts, van decidir que volien guerra. Els Saturnians, espantats, els van oferir tots els anells perquè marxessin. Però els romans no ho volien i els Saturnians van dir: “Fem una votació quan hi hagi un eclipsi a la Lluna
Quan hi havia eclipsi a la lluna, els Saturnians tenien molta sort, però aquesta vegada no va ser així, la votació la van guanyar els romans d’Urà.
Llavors els Saturnians volien parlar per resoldre el problema. “Perquè heu envaït el nostre planeta?”
Els romans van explicar que el seu planeta és molt lluny del Sol i feia molt de fred.
Els Saturnians van parlar entre ells i els van proposar que visquessin tots junts en pau cuidant del seu planeta. Alguns romans estaven cansats de les lluites que tenien amb altres planetes i volien acceptar així que van parlar entre ells i van convèncer tots els que no ho volien i al final van dir que si, que es quedarien sense lluitar i tindrien cura del planeta.                                                             
                  
Jan

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada